JROLL X10 a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aký je stroj na jointy, ktorý zvládne vytvoriť konopnú cigaretu? Prinášame skúsenosti s veľmi zaujímavou inováciou, aká nemá obdoby. Ide o šikovné all-in-one riešenie na šúľanie jointov z konope. Stačí len vložiť konopné kvety, ktoré mašina odváži, pomelie aj ušúľa. Používateľ len vyberá a potvrdzuje režimy, ktoré určujú to, čo má stroj X10 robiť. Nič viac, nič menej.

cbd predajna sk

Jroll x10 na sulanie jointov weedblog
JROLL X10 na šúľanie jointov

JROLL X10 na jointy

Mašina X10 od značky JROLL vznikla len pre jednu vec – šúľanie jointov. Ako už bolo spomenuté, ide o all-in-one riešenie, ktoré zahŕňa viacero činností. Stroj dokáže ako vážiť sušinu, tak aj drviť (áno, grinder zachytáva skaf) a potom napĺňať vložené dutinky špecifickej veľkosti.

Všetky dôležité informácie sú zobrazované na prítomnom displeji, ktorý sa ovláda neviditeľným tlačidlom na samotnom vrchu konštrukcie (jednoducho sa len stlačí). Druhé tlačidlo v spodnej časti konštrukie, tentokrát kapacitné, slúži na zapínanie a vypínanie. Okolo neho je však vidieť aj 10 LED diód, ktoré svietia podľa toho, koľko je vložených dutiniek. Maximum je teda desať.

x10 jroll skusenosti weedblog
Takto vyzerá ochranné puzdro pre JROLL X10, ktoré možno uchopiť ako tašku

Dutinky na šúľanie sa do mašiny vkladajú prostredníctvom prítomného otvoru, ktorý sa v prípade potreby otvorí a vysunie potrebný nástavec. Je to jednoduché ako celé ovládanie. Všetko je intuitívne, preto to zvládne aj technicky menej zdatný používateľ. Stačí sa riadiť pokynmi na displeji, ktoré určujú činnosť stroja. Potvrdzovanie prebieha stlačením vrchného tlačidla a výber pokynov jeho točením do strán.

Zariadenie je už od výroby skryté v šikovnom prenosnom puzdre, ktoré zvládne aj silnejšie údery. Najlepšie na tom všetko ale je, že dokáže fungovať i bez priameho zapojenia do elektrickej siete. Má totiž vlastnú batériu.

jroll x10 recenzia weed blog
Časť konštrukcie pod hlavným tlačidlom slúži na mletie sušiny aj jej váženie
Jroll x10 stroj na jointy weedblog
Displej JROLL X10 zobrazuje jednotlivé činnosti, ako je váženie, drvenie alebo šúľanie. Tie sa potom potvrdzujú hlavným tlačidlom

RECENZIA

RECENZIA JROLL X10 nás presvedčila, že šúľanie jointov môže byť aj zábava. Najmä však vtedy, ak máte k dispozícii mašinu, ako je táto. Ide o starostlivo navrhnutý a starostlivo vyrobený produkt pre gurmánov, ktorí hľadajú niečo, čo môžu zobrať na párty alebo chatu. Nikde nič nevŕzga, je možné nastaviť hustotu a čo sa týka samotných jointov, tak tie vyzerajú ako z prednej strany časopisu. Nie je tu na čo nadávať, práve naopak. 10/10

👇 INZERCIA
Orange County CBD