Čo je LIVE RESIN terpén? Na čo sa niečo také používa? Svet sa opäť dočkal ďalšej zaujímavej inovácie z konopného priemyslu, ktorá má tentokrát za úlohu zlepšiť užívateľské skúsenosti s vaporizáciou účinných latok z kontroverznej rastliny konope. A to ako v oblasti chuti, tak aj samotného účinku na ľudský organizmus. Ak si teda na svojom produkte (vape pero alebo vape cartridge) nájdete nápis LIVE RESIN, tak si môžete byť istí, že ste dostali do rúk jeden z najlepších konopných produktov na spotrebiteľskom trhu.

cbd predajna sk

LIVE RESIN terpén

LIVE RESIN terpény sú v podstate čerstvé terpény s čerstvou konopnou živicou, ktorá bola vyextrahovaná po šokovom rozmrazení šokovo zmrazenej konope. Tá nastane ihneď po žatve dospelých rastlín. Výrobca, respektíve farmár tak zachová takmer všetku čerstvosť konopných kvetov, odkiaľ sa konopná živica získava. A niečo také sa potom logicky odrazí na vyššej kvalite vyrábaných produktov z konope. Užívateľ tak môže počítať s autentickou arómou, perfektnou chuťou a citeľným účinkom, ktorý ho dobre zrelaxuje.

Čo sa týka účinkov ako takých, tak všetko závisí od terpénového profilu. Každá odroda konope má svoj vlastný profil, ktorý ponúka špecifický, respektíve špecifické účinky. Existuje Bubba Kush, Banana Runtz, Super Jack a mnoho ďalších. Preto možno povedať, že nie je LIVE RESIN terpén ako terpén.

👇 INZERCIA
happease