Čo je 10-OH-HHC? Aké má 10-HHC účinky? Konopný priemysel prináša ďalší zaujímavý kanabinoid, ktorý bol prvýkrát izolovaný v roku 2015. Až v týchto dňoch sa však začína objavovať na pultoch obchodov ako vape pero alebo vape cartridge. Dôvod, prečo je tak zaujímavý pre výrobcov a predajcov tkvie v tom, že ide o substanciu, ktorá má pomerne blízko k enormne populárnej látke HHC. Dalo by sa preto povedať, že ide o akúsi náhradu, hoci je jej budúcnosť otázna. Podobne ako tomu bolo pri psychoakívnych látkach, ktoré boli donedávna legálne, aj tejto hrozí na Slovensku zákaz. Je preto len otázkou času, kedy príde rad i na ďalšiu horúcu novinku z priemyslu.

cbd predajna sk

Aké má 10-OH-HHC účinky?

Psychoaktívna látka 10HHC má podľa dostupných informácií od užívateľov podobné účinky ako marihuana, čiže THC. Je to však skôr bližšie ku klasike s názvom HHC, hoci sú všetky tri psychaktívne látky takmer identické. Bežný smrtelník si rozdiel všimne naozaj len veľmi ťažko. Preto je 10-HHC predmetom záujmu mnohých kanabis značiek, ktoré hľadajú potenciálne schopnú náhradu za HHC.

Rozprávať o účinkoch je ale momentálne takpovediac nemiestne. Áno, nejaké tie šťúdie a výskumy existujú, no rozhodne ich nie je veľa. Podobne ako pri iných psychoaktívnych substanciách, ktoré boli alebo ešte len budú zakázané, ani v tomto prípade nie je k dispozícii príliš veľa informácií od odborníkov. Ak by sme brali skúsenosti užívateľov, tak možno očakávať červené oči, sucho v ústach, zmenu vedomia alebo eufóriu.

👇 INZERCIA
happease